Selecteer een pagina

Biografie

Bij een optreden van GET IT ON zul je merken dat er vooral classic rock langs komt. Dit zestal uit Zuid-Holland heeft zich gespecialiseerd in heerlijk stevige, maar vooral herkenbare classic rockcovers, afgewisseld met wat recenter rock- en popwerk. De band bestaat ondertussen alweer ruim 17 jaar, waarbij de gezamenlijke passie voor rockmuziek, een lekker biertje en vooral de ‘fun’ al jaren de drijfveer is wat dit zestal bij elkaar houd.

De band speelt graag in kroegen, muziekcafés en op festivals, maar wordt ook vaak genoeg geboekt voor feesten en partijen. Zelfs dan zijn zij ook niet te beroerd om uw verzoekjes ten gehore te brengen (ook al heeft dit even niets met classic rock te maken, maar dan wel met dat authentieke Get it on sausje!).

De herkenbaarheid van de nummers is evenals de kwaliteit zeer hoog. Het is duidelijk dat de zij hier met hun hart en met veel plezier spelen en dat zie je sterk terug bij een live optreden van deze band.

Get it on bestaat uit:

Jan – Vocals
Cris – Gitaar, toetsen, vocoder & backing vocals
André – Gitaar
Meikel – Basgitaar
Martijn – Drums
En in 2018 hebben we uitbreiding gekregen op saxofoon:|
Bianca – Saxofoon

Naast de rockende muziek kan Get it on ook voor het licht en geluid zorgen om uw avond helemaal compleet te maken. De band heeft connecties met diverse geluidsbedrijven die zij hiervoor kunnen inschakelen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Get it on

Get it on – Classic Rock Coverband